start 2e groep Yoga in Zevenhuizen

Uitbreiding SAZ Yoga in Zevenhuizen vanaf 7 september 2023 

Het was al lange tijd de wens van onze yogadocente Nicole, om er een tweede yogagroep bij te hebben in Zevenhuizen. Vanaf donderdag 7 september 2023 start om 9.30 uur de nieuwe yogagroep van SAZ op de locatie van Vogelvereniging Zang en Kleur.

De yogales voor senioren is aangepast aan leeftijd en hierdoor zeer toegankelijk. In de yoga wordt gebruik gemaakt van verschillende houdingen. Zowel staand, zittend als liggend. Deze houdingen hebben allemaal een bepaald doel: souplesse, kracht, evenwicht of ontspanning.

De houdingen worden rustig uitgevoerd en er is voldoende ruimte voor aanpassingen, zodat u ook – wanneer het lichaam wat minder meewerkt – de les kunt volgen.

Adem en beweging vormen de basis van de les. Aandacht voor ademen een aandacht voor bewegen brengen rust en ruimte in zowel lichaam als geest. Ontspanning en meditatie maken de les compleet. Yoga helpt je je lichaam langer vitaal en sterk te houden.

Op donderdag 31 augustus 2023 is er eerst voor geïnteresseerden een (gratis) proefles van

9.30 – 10.30 uur.

Locatie:           Vogelvereniging Zang en Kleur, Nijverheidscentrum 52 in Zevenhuizen.

Voor meer informatie of voor opgeven voor de proefles kunt u mij bellen op 06 – 10 69 09 16 of mailen naar yogazevenhuizen@sazuidplas.nl .

Teammanager: Petra Lelieveld: 06 – 10 69 09 16