Voor de actuele stand van zaken i.v.m. corona verwijzen wij naar onze nieuwsbrieven en vooraf contact op te nemen met de betreffende coördinator.

Bij SAZ kunt u ook terecht voor gezellig samen zijn. Wekelijks zijn er bijeenkomsten waar allerlei spellen gespeeld kunnen worden, gewoon ontspannen of serieus in competitieverband.

De coördinatoren verzorgen regelmatig bijzondere thema’s zoals een paas-, sinterklaas- of kerstevenement. Ook worden er bij diverse groepen extra’s gedaan zoals met z’n allen uit eten, een high tea o.i.d. Het gaat niet alleen om het spel maar ook om de gezelligheid, even bijkletsen, even weg van huis. Wat te denken van:

 

De kosten voor deelname vindt u onder deelnemersbijdrage.

 

Breicafé Zuidplas

 

 

Maandag 14:00 tot 16:30 uur
De Meander
Boslaan 1
Nieuwerkerk aan den IJssel
Info 06 – 53 87 64 35 / e-mail: breicafe@sazuidplas.nl

Wekelijks komen zo’n 40 tot 50 personen bijeen om te breien, punniken, haken en dergelijke en om handwerkpatronen uit te wisselen. Er worden truien, dassen, handschoenen enzovoorts gebreid, niet alleen voor eigen gebruik maar ook voor meerdere goede doelen. Ook worden artikelen gemaakt om zelf bij een beurs, markt, of braderie te kunnen verkopen, zodat uit die opbrengst weer brei- en handwerkboeken en materialen aangeschaft kunnen worden. Deelname aan het “Breicafé Zuidplas” is gratis en voor iedereen toegankelijk. Koffie en thee is voor eigen rekening.

 

Zevenhuizen: brei/hobbycafé

Sinds oktober 2020 is er een Brei/hobbycafé geopend in Zevenhuizen, waar naast breien en haken ook getekend kan worden.

Dinsdag 13.30 uur tot 16:00 uur,
Locatie: Dorpshuis Swanla
Burgemeester Klinkhamerweg 86
Zevenhuizen
Info 06 – 18 08 89 91 of e-mail naar:

Bridge

Voor de liefhebber van bridge  wordt er wekelijks in een onderlinge competitie gespeeld. Er wordt aan maximaal 8 tafels gespeeld. Prijzen gaan volgens het laddersysteem. De coördinator zorgt ook voor de hapjes en drankjes waardoor het naast inspanning er ook voldoende tijd is voor ontspanning.

Dinsdag 13:30 uur
St. Joseph Kerk
Kerklaan 20
Nieuwerkerk aan den IJssel
Info 0180 -31 30 93 of mail: bridge@sazuidplas.nl
Voor uw deelname vragen we een kleine bijdrage. De consumpties zijn voor eigen rekening. Inschrijving kan per koppel vanaf 13:10 uur, waarbij we graag veel bridge-paren verwelkomen.

 

Fotograferen / tijdelijk gestopt

We zijn op zoek naar een nieuwe “coördinator fotografie”.

Iets voor u? Meldt u bij de secretaris: 06 27192690

 

Klaverjassen

Wilt u eens gezellig komen klaverjassen, dan bent u bij onze vereniging aan het juiste adres. Iedere dinsdagmiddag zijn zo’n 30 leeftijdgenoten gezellig bij elkaar en wordt er geklaverjast. Interesse gekregen? Kom gewoon een keer gezellig meedoen.

Dinsdag 14:00 uur
De Meander
Boslaan 1
Nieuwerkerk aan den IJssel
Info 06 – 21 50 27 27 of mail: klaverjassen@sazuidplas.nl
Voor uw deelname vragen we een kleine bijdrage. Consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Spellen: Jokeren – Klaverjassen

Wilt u eens gezellig een spelletje komen spelen, dan bent u bij onze vereniging aan het juiste adres. Iedere woensdagmiddag om 14.00 uur wordt er Jokeren en Klaverjassen gespeeld. Ook wordt er iets speciaals georganiseerd voor alle vaste deelnemers, b.v. een diner of een high tea. Voor uw deelname vragen we een kleine bijdrage en consumpties zijn voor eigen rekening.

Woensdag 14:00 uur
De Meander
Boslaan 1
Nieuwerkerk aan den IJssel
Info 0180 – 31 57 34 of 06 – 34 85 10 75
of mail spellen@sazuidplas.nl