Niet alle senioren beschikken (meer) over een rijbewijs of hebben een auto. En niet iedereen is in staat met het openbaar vervoer te reizen. U wilt toch graag een keer op bezoek bij een jarig familielid of zieke vriend. Of heeft u een afspraak in het ziekenhuis. Hoe moet dat nou? Daarom het SAZ exclusief voor leden de personenvervoer op maat: onze vrijwillige chauffeurs brengen u op afspraak van deur tot deur.

Waar kunnen wij u naar toe brengen

Wij brengen u, zonder wachttijd, naar familie, winkelcentra, ziekenhuizen etc. binnen en buiten Zuidplas.

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn enthousiaste vrijwilligers die rijden in privé auto’s. Vooraf hebben ze een test ondergaan bij een onafhankelijke rijinstructeur om zeker te weten dat ze u deskundig en veilig kunnen vervoeren.

Op welke dagen en tijdstippen kunt u meereizen

De SAZ chauffeurs rijden in principe alle dagen. Oók in het weekend, maar uiteraard op basis van beschikbaarheid van een chauffeur.

Hoe vraagt u een rit aan

U belt op werkdagen tussen 10:00 – 12:00 uur naar de planning, liefst twee dagen vóóraf. Er wordt een chauffeur gezocht, bij voorkeur uit uw woonplaats, en wij regelen uw rit. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 21 67 08 35.

Wat kost het vervoer

Een rit wordt berekend op basis van gereden kilometers. U betaalt een onkostenvergoeding zoals vermeld op onze lijst bijdrages, exclusief eventuele parkeerkosten. De ritkosten variëren per chauffeur. Wij streven ernaar om een chauffeur te zoeken die dichtbij uw afhaaladres woont. Voor alle duidelijkheid: als u een afspraak maakt om vervoerd te worden, wordt aan u vooraf gemeld wat de kosten van uw rit zullen zijn.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.