belastingdienstIeder jaar is het weer een uitdaging om de belastingaangifte te doen. Ziet u het zelf niet zitten om dit zonder hulp te doen, neem dan contact op met de SAZ Belastingservice.
Onze vrijwilligers komen graag bij u thuis om u te helpen bij het invullen van uw belastingaangifte. Door de regelmatig veranderende regelgeving kunnen ze u ook informeren en helpen bij het aanvragen van uw zorg- en huurtoeslag. Onze vrijwilligers zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste belasting- en toeslagregels. Ze kunnen u helpen voorkomen dat u teveel betaalt of een toeslag misloopt.

Wie komt in aanmerking

De SAZ Belastingservice is er voor alle senioren in de Zuidplas met een verzamelinkomen tot €35.000,- (alleenstaanden) of €50.000,- (gehuwden of samenwonenden). De vrijwilligers doen dit gratis maar het is niet kosteloos. U betaalt alleen een bijdrage voor de gemaakte onkosten zoals reis-, kopieer- en printkosten van € 12,00 per huishouden.

Bij wie moet ik zijn

U kunt dagelijks contact opnemen met Toon de Kort van onze SAZ Belastingservice via telefoonnummer 0180 – 31 42 12 of stuur een email naar belastingservice@sazuidplas.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.