Inleiding:
Senioren Actief Zuidplas is dé vereniging in de gemeente Zuidplas voor en door senioren. Onze visie is “het leven van senioren aangenamer maken”. De vereniging biedt een breed aanbod van recreatieve ontspanning en inspanning via diverse sport- en bewegingsactiviteiten alsmede diensten.

SAZ kan altijd vrijwilligers gebruiken en klussen bieden op tijdstippen dat het ú past. U maakt er uzelf en onze leden/gebruikers blij mee.

Wij zoeken:

Een instructeur/coördinator voor de activiteit fotografie: Eén maal per week begeleiding van een groepje liefhebbers die met en van elkaar leren.

Tweede coördinator klusjesservice naast Cees van Dijk: Het is prettig als een taak gedeeld kan worden, dan blijft het leuk en vrijwilligers willen regelmatig op vakantie kunnen!

Gevraagd wordt: Iemand die enige leidinggevende ervaring heeft en gewend is samen te werken. Daarnaast enige kluservaring heeft; dit laatste is echter niet noodzakelijk

Extra klussers: Er zijn veel klusaanvragen. Onze leden zijn zó blij als ze geholpen worden. Hoe meer klussers er zijn, des te beter kunnen de klussen verdeeld worden. Hebt u nog ergens wat tijd en bent u handig op een of ander klusgebied, laat het ons weten. We zoeken ook nog expliciet een klusser voor Moordrecht.

Een planner voor ons vervoer: Dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur worden aangevraagde ritten verwerkt. We kunnen nog wat versterking gebruiken.

Extra chauffeurs: Omdat dit een zeer gewenste dienst is, hebben we nooit chauffeurs genoeg. De ritten kunnen dan goed verdeeld worden, zodat de belasting per chauffeur niet te zwaar is.

Consulenten: We hebben op dit moment drie consulenten, maar kunnen wel wat versterking gebruiken. Het gaat om telefonische hulp, huisbezoeken en ondersteuning bij keukentafelgesprekken. Een zorgachtergrond zou fijn zijn.

Leden- advertentiewerver: Aanwezig zijn bij evenementen, bijeenkomsten etc. om onze vereniging te promoten en leden te werven. De middenstand in Zuidplas benaderen en motiveren om tegen een kleine vergoeding een advertentie te plaatsen in onze communicatiemiddelen.

 Iemand voor Marketing & Communicatie: Het maken of hulp bieden bij het opzetten van de SAZ-marketing en communicatiemiddelen, zoals het SAZ-Magazine (4x per jaar), activiteiten flyers, nieuwsbrief. Belangrijk hierbij is dat u goed bent in taal, overweg kan met het officeprogramma en opbouw van lay-outs.

 Contact en informatie

Op de website www.sazuidplas.nl vindt u veel informatie over de vereniging. Voor meer informatie over de vrijwilligersfuncties kunt u contact opnemen met bestuurslid vrijwilligerszaken Paul Simon 06-50839561 of onze secretaris 06-27192690