Senioren Actief Zuidplas verwelkomt 200e lid

Binnen zes maanden na de oprichting, heeft Senioren Actief Zuidplas al het 200e lid verwelkomt.  Mevrouw van Gelderen kreeg namens Senioren Actief Zuidplas door de bestuursvoorzitter een boeket welkomstbloemen overhandigd.

De groei van Senioren Actief Zuidplas is zeker te verklaren omdat de vereniging op lokaal niveau zeer actief is voor haar leden.

“We zijn heel blij met de gestage groei van onze vereniging. Er is duidelijk behoefte onder senioren in Zuidplas aan onze activiteiten. Ook van onze ondersteuning wordt flink gebruik gemaakt. Senioren weten de weg te vinden naar de SAZ- telefooncirkel, de klusservice, de belastingservice en de steun van onze consulenten. En inmiddels is er zoveel vraag naar onze SAZ vervoersservice dat we dringend op zoek zijn naar chauffeurs en planners die als vrijwilliger voor de ouderen aan de slag willen! “aldus voorzitter Nebelstein.

De SAZ is blij met deze ontwikkeling en verwacht dat het ledenaantal dit jaar zeker nog zal groeien.
Aanmelden als lid bij Senioren Actief Zuidplas kan via de website www.sazuidplas.nl, via e-mail info@sazuidplas of telefonisch bij de secretaris van de SAZ 0180-31 91 04

200e lid 3