Brei/Hobby café in Zevenhuizen.

Deze activiteit vindt elke dinsdag van 13.30 uur tot 16.00 uur in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen plaats; een brei/haak hobby café  in samenwerking met Senioren Actief Zuidplas. De ruimte is groot genoeg om rekening te houden met  de 1,5 meter afstand.

Elke dinsdag kan er gehaakt, gebreid, geborduurd en/of getekend worden. Dit kan voor jezelf of voor goede doelen gedaan worden.

De deelname is gratis, koffie of thee zijn voor eigen rekening.

Belangstellende kunnen zich aanmelden via  breicafezvh@sazuidplas.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer of via Ans van Tol Tel. nr. 0618088991

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Nieuwerkerk

Elke maandag tussen14.00 en 16.30 uur is “Breicafé Zuidplas” te vinden in het restaurant van “De Meander”, Boslaan 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel, waar wordt gebreid en gehandwerkt, zoals punniken, haken en dergelijke.

Er zijn dan wekelijks zo’n 40 tot 50 personen bijeen, die bij elkaar komen om ook brei- en andere handwerkpatronen uit te wisselen en voor de onderlinge gezelligheid, om elkaar te ontmoeten. Er worden truien, dassen, handschoenen enzovoorts gebreid, niet alleen voor eigen gebruik maar ook voor meerdere goede doelen, die die artikelen daarna verkopen. Ook worden artikelen gemaakt om zelf bij een beurs, markt, of braderie te kunnen verkopen, zodat uit die opbrengst weer brei- en handwerkboeken en -materialen aangeschaft kunnen worden. Deelname aan het “Breicafé Zuidplas” is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Voor nadere informatie info@sazuidplas.nl of telefonisch: 06 – 53 87 64 35

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.