Augustus 2020:

Start Breicafé in Zevenhuizen.

Vanaf september wil ik in samenwerking met Senioren Actief Zuidplas, 1 keer in de 3 weken op dinsdag een breicafé starten in Swanla. De ruimte is groot genoeg om rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die hieraan willen deelnemen, waarbij haak en/of brei ervaring niet noodzakelijk is. Er worden verschillende artikelen gemaakt voor eigen gebruik of voor goede doelen. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. Koffie en thee is voor eigen rekening.

Heeft u belangstelling dan kunt u een mail sturen naar  breicafezvh@sazuidplas.nl met uw naam, adres en telefoonnummer. Tevens vragen we u om uw voorkeur voor de ochtend of de middag aan te geven. U kunt ook telefonisch contact opnemen (Ans van Tol: 06-18088991)

Nieuwerkerk (nog niet opgestart i.v.m. Corona)

Elke maandag tussen14.00 en 16.30 uur is “Breicafé Zuidplas” te vinden in het restaurant van “De Meander”, Boslaan 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel, waar wordt gebreid en gehandwerkt, zoals punniken, haken en dergelijke.

Er zijn dan wekelijks zo’n 40 tot 50 personen bijeen, die bij elkaar komen om ook brei- en andere handwerkpatronen uit te wisselen en voor de onderlinge gezelligheid, om elkaar te ontmoeten. Er worden truien, dassen, handschoenen enzovoorts gebreid, niet alleen voor eigen gebruik maar ook voor meerdere goede doelen, die die artikelen daarna verkopen. Ook worden artikelen gemaakt om zelf bij een beurs, markt, of braderie te kunnen verkopen, zodat uit die opbrengst weer brei- en handwerkboeken en -materialen aangeschaft kunnen worden. Deelname aan het “Breicafé Zuidplas” is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Voor nadere informatie info@sazuidplas.nl of telefonisch: 06 – 58992113

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.