In de gemeente Zuidplas worden door SAZ al een aantal jaren de yogalessen gegeven voor de senioren. De yogalessen voor senioren zijn aangepast aan de leeftijd en hierdoor zeer toegankelijk. In de yoga wordt gebruik gemaakt van verschillende houdingen. Zowel staand, zittend als liggend. Deze houdingen hebben allemaal een bepaald doel: souplesse, kracht, evenwicht of ontspanning.

Gedurende een les wisselen de houdingen elkaar in een rustig tempo af en komt het hele lichaam aan bod. De houdingen worden rustig uitgevoerd en er is voldoende ruimte voor aanpassingen in de houdingen, zodat u ook – wanneer het lichaam wat minder meewerkt – de les kunt volgen.

Adem en beweging vormen de basis van de les. Aandacht voor ademen een aandacht voor bewegen brengen rust en ruimte in zowel lichaam als geest. Ontspanning en meditatie maken de les compleet. Yoga helpt je je lichaam langer vitaal en sterk te houden.

Bij voldoende interesse starten we vanaf januari 2022 met Stoelyoga in Dorpshuis OpMoer in Moerkapelle.

Yoga Nieuwerkerk:

Dinsdag van 09.30 tot 10.30 en 10.45 tot 11.45 uur

Het Yogahuis

Dorpsstraat 32d

Nieuwerkerk aan den IJssel

Info 06 –  10 69 09 16 of e-mail: yoganieuwerkerk@sazuidplas.nl

In Zevenhuizen begint de yogales vanaf de stoel.

Yoga Zevenhuizen:

Dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur Dorpshuis Swanla

Burgemeester Klinkhamerweg 86

Zevenhuizen

Info 06 – 10 69 09 16 of e-mail:

yogazevenhuizen@sazuidplas.nl

Stoelyoga Moerkapelle

Voor meer informatie over stoelyoga Moerkapelle kunt u contact opnemen met de teammanager 06 – 10 69 09 16 of mail naar teaminspanning@sazuidplas.nl.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.