In Het YogaHuis worden door SAZ al een aantal jaren de yogalessen gegeven voor de senioren in Zuidplas. De yogalessen voor senioren zijn aangepast aan de leeftijd en hierdoor zeer toegankelijk. In de yoga wordt gebruik gemaakt van verschillende houdingen. Zowel staand, zittend als liggend. Deze houdingen hebben allemaal een bepaald doel: souplesse, kracht, evenwicht of ontspanning.

Gedurende een les wisselen de houdingen elkaar in een rustig tempo af en komt het hele lichaam aan bod. De houdingen worden rustig uitgevoerd en er is voldoende ruimte voor aanpassingen in de houdingen, zodat u ook- wanneer het lichaam wat minder meewerkt- de les kunt volgen.

Adem en beweging vormen de basis van de les. Met aandacht bewegen en met aandacht ademen brengen rust en ruimte in zowel lichaam als geest. Ontspanning en meditatie maken de les compleet. Yoga helpt je je lichaam langer vitaal en sterk te houden.

De kosten voor deelname vindt u onder deelnemersbijdrage. Deze worden per kwartaal achteraf betaald. U ontvangt hiervoor een rekening.

Yoga Nieuwerkerk

Dinsdag om 09:30 en 10:45 uur

Yogahuis

Dorpsstraat 32d

Nieuwerkerk aan den IJssel

Info 06 – 10 69 09 16 of e-mail

naar:

teaminspanning@sazuidplas.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga Zevenhuizen

Dinsdag 10:30 uur tot 11:30 uur

Dorpshuis Swanla

Burgemeester Klinkhamerweg 86

Zevenhuizen

Info 06 10 69 09 16 of e-mail naar:

teaminspanning@sazuidplas.nl

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.