Gezamenlijk bowlen ter afsluiting van het seizoen SAZ-Fitness

Ieder jaar wordt aan het einde van het fitnessseizoen een gezellige afsluiting georganiseerd. Woensdag 29 juni 2016 was het weer zover. De jaarlijkse afsluiting van het fitnessseizoen werd dit jaar gehouden in het bowlingcentrum Krimpenhof te Krimpen aan den IJssel.

Dit was de 1ste keer hier, nadat we jaren welkom waren in Keizershof te Rotterdam Ommoord, die helaas gesloten is. Krimpenhof was een heel goed alternatief.

We werden  heel vriendelijk ontvangen en al snel gingen de 30 deelnemers hun schoenen wisselen. Ook werden alle namen voor ons snel ingevoerd. We hadden 4 banen, omdat niet iedereen met bowlen meedeed maar er wel gezellig bij was. Er werd heel goed gegooid, strikes en spares vielen er op alle banen.

Maar het belangrijkste was de gezelligheid. De deelnemers kwamen uit 2 groepen maar hier waren we 1 groep.

Na een uur, dat veel te snel voorbij ging, was het de beurt aan de koffie of thee met gebak. In het relax gedeelte zaten we lekker te kletsen, drinken en eten met elkaar. Ook met diegene die het afgelopen seizoen om gezondheidsredenen (tijdelijk) gestopt waren; fijn dat jullie er ook bij wilden zijn.

Na hele lieve woorden van jullie en de beste wensen aan iedereen voor de zomervakantie ging iedereen weer naar huis met de opdracht de vakantieoefeningen te doen. Of dat geholpen heeft, merken we wel in september als we weer aan het volgend seizoen beginnen.

Groetjes Joke Hielkema.

bowlen1

bowlen2

bowlen3

bowlen4

Elke woensdagmorgen zijn er 2 fitnesslessen die beginnen om 09:00 en om 10:00 uur. De lessen worden gegeven door Joke Hielkema in het Comenius College, Fresiaveld 20 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kijk voor meer informatie op https://sazuidplas.nl/inspanning/fitness/